Crvenka slavila sa „kreča“

Odigrana je prva finalna utakmica baraža za popunu Vojvođanske fudbalske lige Sever. Crvenka na revanš u Vrbas putuje sa minimalnom prednošću.

Crvenka – Vrbas 2:1 (0:1)

Strelci: Z. Vujović, M. Subotić (Crvenka). Roganović (Vrbas).

Žuti kartoni: Končar (Crvenka). Jovičić, Avdalović (Vrbas).

Crvenka: Đurišić, Kočić (Končar), Ivić, V. Vujović, M. Radmanović, Dragović (Bošković), J. Subotić, M. Subotić, Kišjuhas (Z. Vujović), J. Radmanović, Kerekeš.

Vrbas: Jovičić, Roganović, Brezovac, Avdalović, Šmit, Krnjajić (Anđesilić), Jovanović, Vujošević, Komazec, Vasiljević (Jakić), Janković.

Gosti su poveli u 17. minutu meča. Vujošević je odlično izveo slobodan udarac, domaća odbrana je zaspala, ostavila samog Roganovića kojem nije bilo teško da neometan glavom postigne pogodak. Domaći su uspeli da izjednače u 59. minutu posle kornera. Vujović se najbolje snašao u gužvi kaznenog prostora i loptu smestio u mrežu. Isti igrač je zaslužan i za dosuđeni kazneni udarac krajem meča. Iskoristio je grešku kapitena Jovanovića ušao u kazneni prostor, a golmanu Jovičiću nije preostalo ništa drugo sem da ga obori. Kapiten M. Subotić je bio siguran sa „kreča“ za potpuni preokret Crvenke. Revanš susret je na programu u nedelju, 24. juna u Vrbasu. Meč počinje u 17.30 časova.

Slika sa meča Crvenka – Vrbas preuzeta sa fejsbuk strane FK Crvenka.