Crvenka ili Vrbas?

Odigrani su revanš mečevi za popunu Vojvođanske fudbalske lige Sever. Ekipa Crvenke trijumfovala je i u drugom meču baraža. Nakon pobede (2:0) na domaćem terenu nad Iskrom, bili su više nego ubedljivi i u revanšu u Kucuri, gde su slavili sa 1:5.

Iskra – Crvenka 1:5 (0:3)

Žuti kartoni: Vajagić (Iskra). Kočić, Ivić (Crvenka).

Iskra: Filep, Di. Gubaš (Stalević), Ivan,  Jušković, Đaković, (Drljača), Marojević, Malacko (Perović), Padulović, Dm. Gubaš, Serdar, Vajagić.

Crvenka: Đurišić, Kočić, Ivić, V. Vujović, M. Radmanović, Dragović, J. Subotić (Z. Vujović), M. Subotić, Kišjuhas (Radojičić), J. Radmanović, Kerekeš (Babić).

Domaćini nisu uspeli da naprave iznenađenje. Gosti su poveli preko Radmanovića, da bi Kišjuhas sa dva pogotka do kraja prvog dela zapečati sudbinu Iskre. U nastavku susreta, gosti su postigli još dva pogotka preko M. Subotića i Kerekeša, da bi Radulović samo ublažio vođstvo gostujuće ekipe.

U drugom baraž meču u Mladenovu sastali su se domaća Budućnost i ekipa Vrbasa. Gosti su došli sa minimalnom prednošću iz prvog susreta, koja im je na kraju bila dovoljna za prolaz u poslednju rundu baraža.

Budućnost – Vrbas 2:1 (2:0)

Žuti kartoni: Vulić, Lovre, Miladinović, Kovačević,  Jovanić (Budućnost). Vujošević, Komazec, Jovičić, Jakić (Vrbas).

Crveni karton: Bukvić (Budućnost). Savić, Mušikić (Vrbas).

Ekipa Budućnosti je već polovinom prvog dela meča uspela da postigne dva pogotka preko Kulića i Kovačevića, promašili su još par prilika, da bi u drugom poluvremenu platiti ceh tim promašajima. Vrbašani su se u drugom delu stabilizovali, dodali gas, da bi u 70. minutu preko Roganovića smanjili rezultat, koji im je na kraju obezbedio plasman u narednu, poslednju rundu baraža.

Finalisti baraža, Crvenka i Vrbas svoju prvu utakmicu igraju u sredu, 20. juna od 17.30 časova. Revanš je na program u nedelju, 24. juna, u Vrbasu.