Žakovci ubedljivo poraženi u Pivnicama

Fudbaleri Žaka nastavljaju sa promenjivim igrama. Nakon prošlonedeljne odlične partije protiv Hajduk Juniora, ovoga vikenda ubedljiv poraz. Bolji od njih bila je ekipa Slavije iz Pivnica. Ishod utakmice bio je poznat već tokom prvog dela utakmice. Slavije je povela u 18. minutu preko Zorzića, da bi Sekurus sa dva pogotka u 28. i 45. minutu rešio pitanje pobednika. Početkom drugog dela u strelce se upisao i Vladimir Kuchta. Poraz gostiju u poslednjim trenucima meča ublažio je Živković.

Slavija: Brnja, Vladimir Kuchta (Budić), Benka, Zigmund, Nimet, Kotiv, Vlastislav Kuchta, Petrović (Grnja), Zorzić, Kutenić, Sekerus (Blazek).

Žak: Molnar, Grgić, Matić, Ljuština, Šimunov, Kovačević (Bubnjević), Hernaus (Delija), Radusin, Savić, Đukanović, Komušanac (Živković).

Nakon ovog poraza ekipa Žaka se nalazi na deobi desete poziciji na tabeli sa 24 boda. U narednom kolu u Somboru gostuje ekipa Starog Grada koja je u ovom kolu u gradskom derbiju poražena od Krila Krajine. Meč je na programu u subotu, 5. maja od 17 časova.

Ekipa Stanišića koja je u ovom kolu bila slobodna, dan kasnije u nedelju, 6. maja gostuje u Bačkoj Palanci gde će odmeriti snage sa ekipom Krila Krajine.

U ostalim susretima se sastaju: Rusin – Kula, Mladost – Hajduk Junior, Budućnost (P) – Slavija, Hercegovac – Vojvodina, Budućnost (M) – Crvenka. Slobodna je ekipa Lipara. Svi mečevi su na programu od 17 časova.