Poznati su svi delioce pravde fudbalskih utakmica

Područni fudbalski savez Sombor objavio je raspored službenih lica za prvenstvene utakmice koje se igraju u ligama na području somborskog saveza. Ovoga vikenda, 31. marta i 1. aprila, na teren izlaze fudbaleri područne i dve međuopštinske fudbalske lige, a početak utakmica je u 16 časova odnosno 15.30 sati.

U Područnoj fudbalskoj ligi Sombor igra se 19. kolo. Ekipa Žaka u subotu na domaćem terenu dočekuje elipu Kule, dok će lider Područne lige, ekipa Stanišića, dan kasnije u nedelju gostovati u Liparu. Sudijsku pravdu u Somboru će deliti sudijska trojka Jerilović, Mudrinić i Petrović, dok će u Liparu na centru biti Krneta, a pored terena Jajčević i Bosnić. U ostalim mečevima se sastaju Crvenka – Slavija (Manić, Vračar i Malbašić, delegat Koberski); Vojvodina – Stari grad (Stojčević, Milešević i D. Mitrović, delegat Karan); Krila Krajine – Budućnost Parage (Rašović, Čapko i Vujić, delegat Srdić); Hercegovac – Rusin (Martinović, Stojakov i Andrea Hernaus, delegat Marjanac); Budućnost Mladenovo – Hajduk Junior (Nađ, Stojačić i Hornjak, delegat Milovanović); Lipar – Stanišić (Krneta, Jajčević i Bosnić, delegat Rabrenović). Slobodna je ekipa Mladosti iz Kruščića.

U prvom razredu Međuopštinske lige, u subotu se igra somborski derbi, a u Rastini se sastaju Rastina 1918 i Kordun iz Kljajićeva. Određena je i sudijska trojka, Đurđević, Stojanov i Andrea Hernaus, a delegat je Stevan Koril. U ostalim mečevima se sastaju: Omladinac (D) – Omladinac (B) (Kuzmanović, Ivan i Jerčić, delegat Vaslović), Dunav – Hajduk (Perišić, Jovanović i Gulači, delegat Kutina), Aleksa Šantić – Partizan (Kiršner, Milanović i Orlić, delegat Lekić), Radnički 1918 – Dinamo 1923 (Č. Sabo, Olujić i Sivč, delegat L. Sabo), Jedinstvo – Polet(Manić, Janković i Aleksić, delegat Jovanović).

U “beton” ligi, poslednjem rangu Međuopštinske lige drugi razred na programu su utakmice 11. kola. Sastaju se: Panonija – Sport (Nađ, Kiš i Jašović, delegat Radosavljević); OFK Metalac – Telečka (Pilić, Laluja i Radulović, delegat Vrbljanac), Terekveš – Dinamo (Jerilović, Vejnović i Balać, delegat Jovanović), Graničar – KFK Kula (Šćepanović, Vlašković i Vujaković, delegat Nimak). Slobodna je ekipa OFK Šikare.

Fudbalski savez Vojvodine je takođe objavio lica koja će biti zadužena za utakmice 18. kola. Ekipa Sloge iz Čonoplje na domaćem terenu dočekuje Budućnost iz Gložana. Pravdu će deliti Maravić, dok će asistirati Boškić i Čugalj. U Somboru se sastaju Radnički i Tavankut. Sudijska trojka je Đumić, Zinaja i Pribaković.  Njih će nadgledati delegat Srđan Vidaković iz Apatina.